İçeriğe geç

Masterchef Te Ilk Ceketi Kim Aldi

MasterChef’te 5 ceketi kim aldı?

Akşamın birincisi olan Şef Tabağı kategorisinde yarışan Hasan, 5. ceketi kazandı. Elenen isimler ise Eren ve Kıvanç oldu.

MasterChef All Star 2024’i kim kazandı?

Son bölümün sonunda tansiyon yükselirken, Mehmet Yalçınkaya kazananı açıkladı; Yalçınkaya Master; “Esra 2024’ün All Star’ı” diyerek duyurdu. Jüri tarafından 69.5 puanla kazanan ilan edilen Esra, duygularını dile getirerek kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

MasterChef 4 ceketi kim giydi?

MASTERCHEF İKİNCİ TUR SONUÇLARI İkinci turda Hasan 22 puan alarak 41 puana ulaştı. Eren 23.5 puan alarak 42.5 puana ulaştı. Kıvanç 22.5 puan alarak 43.5 puana ulaştı. Sergen 27 puan alarak, 50 puanlı Kıvanç’ın önüne geçti ve 4. ceketin sahibi oldu.

MasterChef’te 2 ceketi kim giydi?

Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede’nin de yer aldığı gecede, Hasan ve Kıvanç zerdeçal ve yeşil zeytin için yaratıcılık aşamasında en yüksek puanı aldı. Akşamın sonunda şeflerin verdiği puanlar MasterChef’in kazananını belirledi. Tahsin’in ikinci önlüğünü giymesiyle MasterChef final gecesine bir adım daha yaklaştı.

MasterChef 3 ceketi kim kazandı?

Şeflerin 2. oyun sonunda verdikleri toplam puan ise şöyle oldu: Eren 46.5 puan, Hasan 41 puan, Sergen 43 puan, Esra 53 puan ve Kıvanç 44.5 puan aldı. Esra bu sonuçla MasterChef All Star’da 3. ceketin sahibi oldu.

MasterChef’te 5 önlüğü kim kazandı?

Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​​​sırasını kazanan Deniz oldu. Zorlu rekabetin yaşanacağı “MasterChef Türkiye”de aşçı adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgaha çıkıyor.

Esra ne kazandı?

İlk kez katıldığı Tokyo 2020’de çeyrek finalde elenip 5. sırada yer alan 27 yaşındaki Esra, Paris 2024’te elde ettiği başarıyla ilk olimpiyat madalyasının sahibi oldu.

MasterChef’te 1 olan kim oldu?

Yarışmacılar1. Sezon (2011) (TV şovu)5. Sezon (2021-2022) (TV8)UstaMuzaffer ŞenduranEren KaşıkçıKoşucuFerhat BoraHasan BiltekinDiğer yarışmacılarAnyan DeğirmenciTahsin KüçükBurçe GürSergen Özen27 hat daha

Survivor 2024 şampiyonu kim oldu?

Ogeday Girişken, finalde Nefise Karatay’ı 6-2 yenerek Survivor All Star 2024 şampiyonu oldu.

MasterChef 8 yarışmacı kim oldu?

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda akşamın kazananı Alper olarak açıklandı. Alper, MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna dahil olmayı başaran 8. yarışmacı oldu.

28 Aralık MasterChef’i kim kazandı?

Böylece Sergen gecenin galibi olarak ceketin sahibi oldu.

15 Temmuz MasterChef’i kim kazandı?

Nigar ve Leyla finale kaldı. Şeflerin kararıyla yarışmacılarından daha başarılı bir şekilde yemek yapan Nigar birinci oldu ve MasterChef Türkiye 2024’ün 15. yarışmacısı oldu.

MasterChef’te ilk kadroya kim girdi?

Akşamın üçüncüsü Şeyhmus olurken, ikinci isim Hakan oldu. Akşamın en başarılı tabağını üreten Zeynep, ana kadroya seçilen ilk isim oldu. İkinci etapta hazırladığı sosu iki kez tadan Zeynep, ana kadroya çıkan ilk isim olmayı başardı. Mehmet Şef’in fark ettiği hata nedeniyle yarışmacının ürünü elinden alındı.

MasterChef’te kaç ceketi var?

Her yıl beş finaliste ceket dağıtılan yarışmada, üçüncü ceketi alan kişi keyifli bir hafta geçiriyor. Peki 27 ve 28 Aralık 2023’te MasterChef’te hangi yarışmacı finalist oldu?

MasterChef Türkiye All Star’ı kim kazandı?

Yorumlar85. Kim ne derse desin, kendi azmiyle 13 kez Crucible’dan kurtulmuş, hak edilmiş bir zafer, tebrikler Esra Hanım.

MasterChef All Star ceketi kim aldı?

Şeflerin ikinci oyun sonunda verdikleri toplam puan ise şöyle oldu: Hasan 41 sayı, Eren 42.5 sayı, Kıvanç 43.5 sayı, Sergen 50 sayı attı. Sergen gecenin kazananı olarak ceketin sahibi oldu.

Hasan elendi mi?

MasterChef Türkiye finaline bir adım kala Hasan elendi. Hasan’ın tatlısında streç film bulundu. FİNALE KATILACAK İSİMLER AÇIKLANACAK Finale az kala hayallerine veda eden Hasan’ın elenmesinin ardından MasterChef Türkiye All Star finaline Esra ve Tahsin kaldı.

MasterChef Gomlegi kim aldı?

MASTERCHEF 1. JACKET’İ KİM KAZANDI? MasterChef 1. formasını Tahsin kazandı.

Erim nereli?

Aslen Erzincanlıdır. Şu an 23 yaşındadır. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir