İçeriğe geç

Atatürk Filmi Hangi Ülkelerde Sinemada

Atatürk filmi hangi ülkelerde vizyona girecek?

Film, İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Avusturya, Danimarka, İsviçre, İsveç, Hollanda, Avustralya, Azerbaycan, Kosova ve Ortadoğu bölgesi başta olmak üzere dünya çapında 30’dan fazla ülkede gösterilecek.

Atatürk filmi yurt dışında yayınlanacak mı?

Tüm dünyada sinemalarda gösterilecek olan “The Movie” 3 Kasım’da, “Atatürk 2. Film” ise sadece Türkiye’de değil tüm dünyada 5 Ocak 2024’te vizyona girecek. İlk filmde Atatürk’ün Selanik döneminden 1915’e kadar olan hikayesini göreceğiz.

Atatürk filmi nerede yayınlanıyor?

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğini konu alan Atatürk filmi ve dizisi, Prime Video Türkiye’de yayınlanacak.

Atatürk filmi sadece sinemalarda mı?

Atatürk filminin tamamı 3 Kasım’a kadar sinemalarda olmayacak! -YouTube.

Atatürk filmi Netflix’te ne zaman çıkacak?

Atatürk’ün resmi fragmanı 29 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. Videomuz yayında. Disney Plus, Atatürk dizisini yayınlamama kararı aldı, bu yüzden Netflix devreye girdi.

Atatürk 2 filmi hangi platformda?

Disney+ dizisi olarak yayınlanması planlanan proje daha sonra iki filme uyarlandı ve ilki Atatürk 1881 – 1919 adıyla 29 Ekim 2023’te FOX’ta yayınlanmaya başladı ve 3 Kasım’da Türkiye’de sinemalarda gösterime girdi. Devam filmi ise 5 Ocak 2024’te Atatürk II. 1881 – 1919 adıyla vizyona girdi.

Atatürk filmi Amazon’a ne zaman gelecek?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’dan itibaren filmlerin altı bölümlük seri versiyonları Prime Video Türkiye’de yayınlanacak.

Atatürk dizisi Disney neden yayınlanmadı?

Dizinin platformda yayınlanmasının iptal edilmesi kararı, Ermeni toplumunun baskısı ve ANCA’nın (Amerika Ermeni Ulusal Komitesi) talepleri sonucunda ortaya çıktı. Disney+, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanının 100. yıl dönümünü anmak için Atatürk adlı bir dizi yayınlamak istiyordu.

Atatürk 1881 filmi nereden izlenir?

Prime Video: Atatürk I 1881-1919.

Atatürk filmi internette var mı?

Disney Plus’ta yayınlanmayan Atatürk filmleri ve dizileri 6 gün önce Prime Video’da yayınlanacak

Atatürk 1 kaç saat?

Dram, savaş, tarih | 132 dk.

Atatürk filmi TV ile aynı mı?

Walt Disney Company’ye göre, televizyon için ilk özel film Cumhuriyet Bayramı’nda, 29 Ekim’de FOX kanalında yayınlanacak. Ardından ikinci film 22 Aralık’tan itibaren sinemalarda gösterime girecek. Her iki film de 2024 yazında FOX’ta yayınlanacak.

Atatürk filmi dijitalde yayınlanacak mı?

Böylece, Disney+ özel yapımı olan Atatürk içeriğinin Disney+ platformunda yayınlanmayacağı kesinleşti. İçeriğin Disney+’da yayınlanması aynı zamanda dünya çapında bir yayın anlamına geliyordu. Mevcut yayın stratejisiyle Atatürk içeriği yalnızca Türkiye’de yayınlanacak.

Atatürk filmi 2 kaç saat?

Atatürk 1881 – 1919 2. Film () Biyografi, Dram, Tarih | 142 dk. Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!

Atatürk 2 ne kadar vizyonda kalacak?

Atatürk 1881 – 1919 (2. film) – 2024. Bilet.

Atatürk 1881 filmi nereden izlenir?

Prime Video: Atatürk I 1881-1919.

Atatürk 2 filmi ne kadar vizyonda kalacak?

Atatürk 1881 – 1919 (2. film) – 2024. Bilet.

Atatürk filmi neden çıkmadı?

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de yayın hayatına başlayan ve abonelik sistemiyle para kazanan dijital platform Disney Plus, Atatürk dizisini yayınlama kararını açıklamasının ardından yerli içerikli yapımları platformdan kaldırma kararı aldı.

Atatürk filmi ne zaman dijital platformda?

İkinci film olan “ATATÜRK 1881-1919” ise 5 Ocak’ta Türk sinemalarında gösterime girecek. Hemen ardından yurt dışında da izleyiciyle buluşacak. Her iki filmin de 2024’te dijital platformlarda yayınlanması için görüşmeler sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir